Reebok Primary Photo

Reebok

Seaport District / Boston, MA

Integrated Interiors (II) provided project management, procurement, and installation services for the interior fit-out of the Reebok Headquarters, located in the Boston seaport.

The Reebok HQ spans 220,000 SF across five floors and houses more than 700 employees. Designed by Gensler, the goal was to create a more dynamic environment that would encourage collaboration and innovation utilizing an open-plan design. The new facility includes collaborative work areas, conference rooms, client showrooms, a design lab, a production studio, a retail store, and a two-story 30,000 SF gym comprised of a raised Cross-Fit floor, boxing ring, free weight and stationary equipment, and interactive classrooms for fitness, dance, yoga, and spin.

For this state-of-the-art complex, general contractor Gilbane knew they could rely on Integrated Interiors to deliver strong results. II installed over 2,000 LF of Haworth’s Enclose Frameless Glass (EFG) wall system.  EFG offers a simple yet sophisticated design with the lowest base profile in the industry which allows for maximum daylight to permeate throughout the space, unobstructed by frames. With the look and feel of fixed construction, EFG walls offer space-saving, easily adaptable options to create comfortable workspaces while also supporting privacy needs in an open-office environment. To further enhance the beauty and uniqueness of the space, II provided fully customized color-stained wood doors.  

The Reebok HQ project is en route to receiving LEED certification and has won two prestigious design industry awards: (1) 2018 Workspace over 80,000 SF, IIDA New England, (2) Award of Merit Interior Design, ENR New England.

2,000 LF

Products
2,000 LF of Haworth Enclose Frameless Glass Walls with Custom Wood Doors & Specialty Hardware
General Contractor
Gilbane
Architect
Gensler
Photography
Garrett Rowland