AT&T Primary Photo

AT&T

Boylston Street / Boston, MA

AT&T recently underwent a brand evolution including a new expression of the company’s retail stores.  According to the architect, CallisonRTKL, AT&T’s current mission is to humanize the technology shopping experience, so customers naturally approach and engage with their latest products and services. Integrated Interiors (II) was selected to help bring this vision to life for the flagship store in Boston’s Back Bay, as well as several other locations in Massachusetts.

For AT&T Back Bay, II procured and installed over 5,000 SF of TecCrete raised access flooring. TecCrete offers several multifaceted solutions for retail space. The concrete and steel composite panels and pedestal system create a solid sensation underfoot for a very walkable surface for customers. Highly versatile, TecCrete panels allow for a wide variety of flooring applications and finishes.  For AT&T the design team chose a combination of bare panels finished with field-applied clear stain or panels covered with carpet tiles. The panels with carpet were installed at a subtly depressed height creating a flush, smooth transition between the mixed materials, offering a modern look and feel, and providing an additional layer of comfort for standing customers.

Unique challenges for this job included delivery and install during a wicked nor’ester, and finishing the project in time for the Boston marathon – II was successful on both!

5,000 SF

Products
5,000 SF of TecCrete raised flooring; 40 LF of ADA compliant ramps and rails; custom cut stairs
General Contractor
Herman/Stewart Construction
Architect
CallisonRTKL